چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403

شانزدهمین دوره ضیافت اندیشه استادان دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

شانزدهمین دوره ضیافت اندیشه دانشگاه علم و فرهنگ با موضوع «اخلاق آموزش» ویژه اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه طی روزهای ۲۴ تا ۲۶ تیرماه ۱۴۰۲، برگزار شد.

به گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی، این دوره شانزده‌ساعته با حضور نزدیک به ۳۰ نفر از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علم و فرهنگ با تدریس دکتر جعفر گل‌محمدی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران برگزار شد. آداب تعلیم و تربیت در اسلام؛ بررسی عوامل مؤثر بر تربیت انسان دانشگاهی؛ تأثیرات سلامت جسمی، روانی، معنوی و اجتماعی در انسان دانشگاهی؛ ارتباطات مؤثر فرد دانشگاهی؛ مشارکت و کار جمعی؛ کدهای اخلاقی و کدهای رفتاری؛ اصول اخلاق حرفه‌ای و وفاداری به ارزش‌های حرفه‌ای و کاری از اهم مباحث مطروحه در این دوره بود.
طبق برنامه‌ریزی‌ها، هفدهمین دوره ضیافت اندیشه دانشگاه در علم و فرهنگ در شهریور سال جاری برگزار خواهد شد.